Rekry

Rekry

Kymppirakenteelle
töihin?

Kymppirakenteella työskentelee noin 30 hengen osaava, sitoutunut ja motivoitunut henkilökunta. Työntekijöidemme työsuhteen kesto keskimäärin ylittää 10 vuotta – tämä todistaa, että pitkään yhdessä työskennellyt henkilökunta on resursseistamme tärkein, ja siitä haluamme pitää hyvää huolta. 

Tältä sivulta löydät Kymppirakenteen avoimet työpaikat. Jos Kymppirakenne kuulostaa sopivalta työpaikalta sinulle, kerro meille lisää itsestäsi!

Vastaava työnjohtaja (Uusimaa)

Vastaavana työnjohtajana tehtävänäsi on antaa edellytykset laadukkaalle ja suunnitelmalliselle rakentamiselle yhdessä projektipäällikön kanssa. Johdat niin ihmisiä kuin asioita: vastaat koko kohteen työvaiheiden aikataulusta ja suunnittelusta, rakennustyön laadunvalvonnasta, yhteistyöstä alihankkijoiden ja viranomaisten kanssa sekä toimit esimiehenä työmaan muulle työnjohdolle ja osallistut jatkuvaan tuotantomme kehittämiseen.

VASTAAVA TYÖNJOHTAJA

Vastaavana työnjohtajana tehtävänäsi on antaa edellytykset laadukkaalle ja suunnitelmalliselle rakentamiselle yhdessä projektipäällikön kanssa. Johdat niin ihmisiä kuin asioita: vastaat koko kohteen työvaiheiden aikataulusta ja suunnittelusta, rakennustyön laadunvalvonnasta, yhteistyöstä alihankkijoiden ja viranomaisten kanssa sekä toimit esimiehenä työmaan muulle työnjohdolle ja osallistut jatkuvaan tuotantomme kehittämiseen.

Mitä odotamme hakijalta?

Sinulla on rakennusalalle soveltuva koulutustausta ja kokemusta työnjohtajan tehtävistä. Arvostamme valmentavaa otetta työnjohtajien kanssa sekä halua jatkuvaan kehittymiseen. Sujuva suomen kielen taito, oma-aloitteisuus ja organisointikyky ovat meille tärkeitä.

Me tarjoamme

·       Vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, urakehitysmahdollisuuksia
·       Toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen sekä kilpailukykyisen palkan ja edut
·       Osaavan, arvostettavan ja luotettavan yrityksen, jossa työskennellä
·       Mukavat työkaverit
·       Sovittava aikataulu ja työpaikka Uudenmaan seudulla
·       Tarvittavat koulutukset ja perehdytykset

Mikäli olet valmis kyseisiin mielenkiintoisiin haasteisiin, lähetä meille ansioluettelosi sekä lisätietoja / kysymyksiä osoitteeseen rekry@kymppirakenne.fi 

Työpaikkaa koskevia lisätietoja saa myös Aleksi Lehtiseltä, puh. +358 40 577 57 76. Ilmoitathan mahdollisesti hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Projektiarkkitehti

Etsimme monipuolisiin ja vaihteleviin kohteisiin PROJEKTIARKKITEHTIÄ tuotantokokemuksella rakennusalalla, vahvistamaan yhtiömme kasvavaa toimintaa Etelä-Suomessa. Rooli on yrityksessä uusi ja työnkuva luodaan yhdessä valitun henkilön kanssa.

Tehtävissä menestyminen edellyttää:

  • Aikaisempaa työkokemusta pääsuunnittelijana toimimisesta vähintään kolme vuotta
  • Arkkitehdin tai rakennusarkkitehdin koulutusta tai vastaavaa
  • Kykyä hallita ja ohjata suunnittelua kokonaisvaltaisesti ja viedä niitä eteenpäin sovitussa aikataulussa
  • Iloista ja ammattitaitoista asennetta työhön, luotettavuutta ja organisointikykyä
  • Kykyä tehdä yhteistyötä asiakkaiden ja viranomaisten kanssa
  • Kykyä tuottaa suunnitelmia ja asiakirjoja ja sinulla on mielenkiintoa sekä ymmärrystä myös rakennuttamisesta
  • Ohjelmistokokemusta: esim. AutoCAD, ArchiCAD tai Revit
  • Tuotantokokemusta rakennusalalta tai kiinnostusta tuotantoon (arkkitehti- ja suunnittelutehtävien lisäksi mahdollisuus osallistua yhtiömme muihin tuotantoprosesseihin).

Me tarjoamme:

– Vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä.
– Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen sekä kilpailukykyisen palkan ja edut.
– Osaavan, arvostettavan ja luotettavan yrityksen, jossa työskennellä.
– Mukavat työkaverit.
– Toimipisteesi sijaitsee pääkaupunkiseudulla.
– Työt alkavat välittömästi hakuprosessin päätyttyä.
– Etätyön mahdollisuus.
– Tarvittavat koulutukset ja perehdytykset.

Toimenkuvaa ja sen painotusta voidaan räätälöidä oman osaamisesi sekä kiinnostuksesi mukaan.

Mikäli olet oikea henkilö tiimiimme, lähetä ansioluettelosi PDF-muodossa osoitteeseen rekry@kymppirakenne.fi . Ilmoitathan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Työpaikkaa koskevia lisätietoja antaa operatiivinen johtajamme Aleksi Lehtinen, puh. 040 577 57 76
_________________________________________________________________________

Kymppirakenne Oy on vuonna 1975 perustettu Etelä-Suomessa toimiva rakennusalan yhtiö. Yrityksellämme tällä hetkellä on yli 30 hengen osaava, sitoutunut ja pitkäaikainen henkilökunta. Kohteemme vaihtelevat suuruusluokaltaan 0.1 – 10 miljoonan suuruisiin uudis- ja saneeraushankkeisiin.

Kymppirakenne Oy:stä voit lukea lisää osoitteessa www.kymppirakenne.fi.

Rakennusmies, eri tehtäviä (Uusimaa)

Yhtiön kasvustrategia vaatii tiimin laajentamista, joten rakennusalan ammattilaiset ovat aina tervetulleita. Tällä hetkellä voit lähettää meille avoimen hakemuksen, jos olet ammattimainen:

– Kirvesmies
– Laattamies
– Maalari 

tai

– Betonimies

Mikäli olet valmis kyseisiin mielenkiintoisiin haasteisiin, lähetä meille ansioluettelosi sekä lisätietoja / kysymyksiä avoimen hakemuksen muodossa osoitteeseen rekry@kymppirakenne.fi Ilmoitathan mahdollisesti hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Ota yhteyttä

Valitse laatu ja kokemus – Ota yhteyttä meihin

Palvelemme asiakkaitamme Uudellamaalla. Ota meihin yhteyttä, kun etsit hankkeellesi kokenutta, palvelevaa ja luotettavaa tekijää.

Vieritä ylös