Rekry

Rekry

Kymppirakenteelle
töihin?

Kymppirakenteella työskentelee noin 30 hengen osaava, sitoutunut ja motivoitunut henkilökunta. Työntekijöidemme työsuhteen kesto keskimäärin ylittää 10 vuotta – tämä todistaa, että pitkään yhdessä työskennellyt henkilökunta on resursseistamme tärkein, ja siitä haluamme pitää hyvää huolta. 

Tältä sivulta löydät Kymppirakenteen avoimet työpaikat. Jos Kymppirakenne kuulostaa sopivalta työpaikalta sinulle, kerro meille lisää itsestäsi!

Tarjousinsinööri (Helsinki, Turku, Tampere)

Tällä hetkellä etsimme hyvää numeroista ja laskemisesta innostunutta tarjousinsinööriä vahvistamaan yhtiön kasvavaa tarjoustoimintaa Etelä-Suomen kasvukolmiossa (Helsinki, Turku ja Tampere). Tarjousinsinöörinä päätehtäväsi on vastata niin julkisiin kuin myös yksityisiin tarjouspyyntöihin. Lasket tarjouksia ja projektien kustannuksia huomioiden ajantasaiset tarvikkeiden ja työn hinnat sekä toimialan käytännöt ja työehtosopimukset.

Laskettavat kohteet sijaitsevat Etelä-Suomen eri puolilla ja vaihtelevat suuruusluokaltaan pienemmistä saneeraustöistä isoihin n.10 mil. euroa suuruisiin uudisrakennushankkeisiin. Oman osaamisen ja mielenkiinnon mukaan voit laskemisen lisäksi myös ottaa osaa voitetun projektin johtoon, kuten hankintaan ja niihin liittyvien tarjouspyyntöjen laadintaan. Tarjousinsinöörinä sinulla onkin tärkeä rooli, sillä oikein laskettu tarjous ei ole pelkästään urakkasopimuksen, vaan myös onnistuneen projektin kannalta kriittinen!

Toimenkuvaa ja sen painotusta on mahdollista räätälöidä oman osaamisesi sekä kiinnostuksesi mukaan – mutta sinun tulisi joka tapauksessa olla avoin, utelias sekä innokas oppimaan uutta, sillä tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kasvaa ja edelleenkehittyä tarjousinsinöörinä aina projektipäälliköksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

 • Relevanttia soveltuvaa rakennusalan koulutusta ja työmaakokemusta
 • Aikaisempaa työkokemusta tarjouslaskennasta vähintään kahden vuoden ajalta
 • Numerotarkkuutta ja järjestelmällisyyttä
 • MS Officen hallintaa
 • Sujuvaa suomen kielen osaamista
 • Vastuullista ja ahkeraa työotetta
 • Muiden kielten osaaminen katsotaan eduksi (ruotsi, englanti, venäjä tai saksa)

Mtarjoamme

 • Vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, urakehitysmahdollisuuksia
 • Toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen sekä kilpailukykyisen palkan ja edut
 • Osaavan, arvostettavan ja luotettavan yrityksen, jossa työskennellä
 • Mukavat työkaverit
 • Sovittava aikataulu ja työpaikka Tampereella, Turussa tai Helsingissä
 • Tarvittavat koulutukset ja perehdytykset

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään tarjousinsinöörin saappaat, lähetä motivaatiokirjeesi sekä ansioluettelosi PDF-muodossa osoitteeseen rekry@kymppirakenne.fi  . Ilmoitathan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Kymppirakenne Oy:stä voit lukea lisää osoitteessa www.kymppirakenne.fi. Työpaikkaa koskevia lisätietoja saa myös Seppo Kapaselta, puh. +358405797927 tai lähettämällä viestin osoitteeseen rekry@kymppirakenne.fi

Tekninen johtaja (Uusimaa)

Tekninen johtaja tulee vahvistamaan Kymppirakenne Oy:n kasvavaa toimintaa Uudellamaalla. Teknisenä johtajana tehtäväsi on valvoa toiminnamme kyseisellä alueella mukavan ammattilaisryhmän yhteydessä, seurata hankkeiden toteuttamista (erit. julkishankkeista ja niihin liittyvistä sopimuksista), vastata tarjouspyyntöihin, suorittaa johtamistehtäviä ja koordinoida yhtiön henkilöstöosastoon kuuluvia tehtäviä kyseisellä alueella.

Tehtävä sopii eniten jo kokeneille rakennusalan johtajille, jotka etsivät uusia haasteita valmiiksi asennetussa firmassa hyvällä maineella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

• Relevanttia soveltuvaa rakennusalan koulutusta ja työmaakokemusta
• Hyvää työkokemusta tarjouslaskennasta
• Numerotarkkuutta ja järjestelmällisyyttä
• MS Officen hallintaa
• Stressinsietokyky
• Sujuvaa suomen kielen osaamista
• Muiden kielten osaaminen katsotaan eduksi (ruotsi, englanti, venäjä tai saksa)
• Planet, Autocad tai Jydacom-ohjelmien hallinta myös katsotaan eduksi

Me tarjoamme

• Vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, urakehitysmahdollisuuksia
• Toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen hyvän palkan ja edut
• Osaavan, arvostettavan ja luotettavan yrityksen, jossa työskennellä
• Mukavat työkaverit
• Sovittava työpaikka Uudellamaalla
• Osa-aikainen etätyömahdollisuus
• Tarvittavat koulutukset ja perehdytykset

Mikäli olet valmis kyseisiin mielenkiintoisiin haasteisiin, lähetä meille ansioluettelosi sekä lisätietoja / kysymyksiä osoitteeseen rekry@kymppirakenne.fi . Työpaikkaa koskevia lisätietoja saa myös Seppo Kapaselta, puh. +358405797927. Ilmoitathan mahdollisesti hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Vastaava työnjohtaja (Uusimaa ja Varsinais-Suomi)

Vastaavana työnjohtajana tehtävänäsi on antaa edellytykset laadukkaalle ja suunnitelmalliselle rakentamiselle yhdessä projektipäällikön kanssa. Johdat niin ihmisiä kuin asioita: vastaat koko kohteen työvaiheiden aikataulusta ja suunnittelusta, rakennustyön laadunvalvonnasta, yhteistyöstä alihankkijoiden ja viranomaisten kanssa sekä toimit esimiehenä työmaan muulle työnjohdolle ja osallistut jatkuvaan tuotantomme kehittämiseen.

Mitä odotamme hakijalta?

 

Sinulla on rakennusalalle soveltuva koulutustausta ja kokemusta työnjohtajan tehtävistä. Arvostamme valmentavaa otetta työnjohtajien kanssa sekä halua jatkuvaan kehittymiseen. Sujuva suomen kielen taito, oma-aloitteisuus ja organisointikyky ovat meille tärkeitä.

 

Me tarjoamme

·       Vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, urakehitysmahdollisuuksia

·       Toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen sekä kilpailukykyisen palkan ja edut

·       Osaavan, arvostettavan ja luotettavan yrityksen, jossa työskennellä

·       Mukavat työkaverit

·       Sovittava aikataulu ja työpaikka Varsinais-Suomessa ja Uudenmaan seudulla

·       Tarvittavat koulutukset ja perehdytykset

 

Mikäli olet valmis kyseisiin mielenkiintoisiin haasteisiin, lähetä meille ansioluettelosi sekä lisätietoja / kysymyksiä  osoitteeseen rekry@kymppirakenne.fi Työpaikkaa koskevia lisätietoja saa myös Seppo Kapaselta, puh. +358405797927. Ilmoitathan mahdollisesti hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Rakennustyöt, eri tehtäviä (Uusimaa, Varsinais-Suomi, Pirkanmaa)

Yhtiön kasvustrategia vaatii tiimin laajentamista, joten rakennusalan ammattilaiset ovat aina tervetulleita. Tällä hetkellä voit lähettää meille avoimen hakemuksen, jos olet ammattimainen:

– Kirvesmies
– Laattamies
– Maalari 

tai

– Betonimies

Mikäli olet valmis kyseisiin mielenkiintoisiin haasteisiin, lähetä meille ansioluettelosi sekä lisätietoja / kysymyksiä avoimen hakemuksen muodossa osoitteeseen rekry@kymppirakenne.fi Ilmoitathan mahdollisesti hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Ota yhteyttä

Valitse laatu ja kokemus – Ota yhteyttä meihin

Palvelemme asiakkaitamme Uudenmaan talousalueella, Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa. Ota meihin yhteyttä, kun etsit hankkeellesi kokenutta, palvelevaa ja luotettavaa tekijää.

Vieritä ylös