Rakentaminen

Asuin­rakentaminen

Rakennamme turvallisia, kauniita, toimivia ja kestäviä koteja – meiltä löydät asuinrakentamisen asiantuntemuksen omien visioidesi toteuttamiseksi.

Asuinrakentaminen

Turvallisia, kauniita ja kestäviä koteja

Kymppirakenteella on kokemusta omasta asuntotuotannosta jo liki 50 vuoden ajalta. Tuona aikana Kymppirakenteen toteuttamia kerrostaloja, omakotitaloja, rivitaloja ja luhtitaloja on noussut pitkin poikin Etelä-Suomea, nyt jo yli 35 erilaiseen asuinyhteisöön.

Kymppirakenne on luotettavan laadun rakentaja, ja teemme yhteistyökumppaneillemme erimuotoista asuntotuotantoa. Työmaalla olemme vastuussa joko asuntorakentamisen osista tai koko ketjusta aina maanhankinnasta ja lupaprosessista valmiiseen rakennukseen. Rakennamme turvallisia, kauniita ja kestäviä koteja – meiltä löydät asiantuntemuksen omien tavoitteidesi ja visioidesi toteuttamiseksi.

Referenssi

Työmme jälkeä Mäntsälästä

Me Kymppirakenteella olemme vastanneet esimerkiksi tästä asuinidyllistä – vuonna 2008 Puirojantielle Mäntsälään valmistuneista kodeista. Näiden seinien sisä- ja ulkopuolella on eletty jo yhteensä yli 40 elinvuotta onnellista elämää.

Tutustu myös muihin referensseihimme.

Vieritä ylös