Referenssit

Referenssit

Kymppirakenteen työnjälkeä maailmalla

Jo vuosikymmenten ajan Kymppirakenteelle tärkeitä asioita ovat olleet aikatauluissa pysyminen ja kustannusten hallinta, joista todisteena ovat noin 250 kappaletta asiakkaille ja rakennuttajille ajallaan luovutettua kohdetta sekä sadoissa rakentamissamme kodeissa asuvat tyytyväiset asukkaat.

Meiltä löydät vuosikymmenten monipuolisen kokemuksen erilaisiin käyttötarkoituksiin toteutetuista laadukkaista ja toimivista tiloista.

Julkisivurakentaminen

Työmme jälkeä Sipoosta, Sipoonjoen koulu (2021)

Kymppirakenne vastasi Nikkilän Sydämen koulukeskuksen laajennushankkeesta Sipoossa. 

Tyytyväisiltä asiakkailta saadun kiitoksen lisäksi saimme tunnustusta vuoden 2020 Uudenmaan työturvallisuuskilpailussa, jossa työmaamme palkittiin pienten rakennusyritysten kategoriassa parhaana.

Teollisuusrakentaminen

Työmme jälkeä Vantaalta, Vantaan maantutkimuslaitos (2021)

Me Kymppirakenteella vastasimme Vantaan maantutkimuslaitoksen rakentamisesta. Kohde on luovutettu  8/2021.

Julkisivurakentaminen

Työmme jälkeä Sipoosta, päiväkoti Pikkusydän (2019)

Nikkilän sydämen päiväkoti Pikkusydän (Nikkilä, 2019)

Liiketilarakentaminen

Työmme jälkeä Vuosaaresta, ruokaviraston rajatarkustasema (2021)

Kymppirakenne vastasi Vuosaaren ruokaviraston eläinlääkinnällisen rajatarkastusaseman hankkeesta. Hanke valmistui vuoden 2021 alussa – ja tuli hyväksytyksi lähes kuukauden etuajassa. Virasto pääsi muuttamaan uusiin tiloihin 3. maaliskuuta, ja siitä lähtien töitä on tehty viihtyisissä ja mukavissa tiloissa.

Lisäksi jokainen suomalainen voi olla entistä varmempi, että kaikki tuontieväät – hollantilaisista juustoista argentiinalaiseen lihaan – tarkastetaan rajalla vielä perusteellisemmin.

Asuinrakentaminen

Työmme jälkeä Askolasta (2018)

Vuonna 2018 Kotolammelle Askolaan valmistuivat uudet rivitalokodit. Me Kymppirakenteella olemme vastanneet näistä asuinrakennuksista. 

Vieritä ylös