Referenssit

Referenssit

Kymppirakenteen työnjälkeä maailmalla

Jo vuosikymmenten ajan Kymppirakenteelle tärkeitä asioita ovat olleet aikatauluissa pysyminen ja kustannusten hallinta, joista todisteena ovat noin 250 kappaletta asiakkaille ja rakennuttajille ajallaan luovutettua kohdetta sekä sadoissa rakentamissamme kodeissa asuvat tyytyväiset asukkaat.

Meiltä löydät vuosikymmenten monipuolisen kokemuksen erilaisiin käyttötarkoituksiin toteutetuista laadukkaista ja toimivista tiloista.

Julkisivurakentaminen

Työmme jälkeä Sipoosta

Kymppirakenne vastasi Nikkilän Sydämen koulukeskuksen laajennushankkeesta Sipoossa. Hanke toteutettiin vuosina 2018-2019 ja rakennettavaa pinta-alaa oli yhteensä 1800 neliömetriä.

Tyytyväisiltä asiakkailta saadun kiitoksen lisäksi saimme tunnustusta vuoden 2020 Uudenmaan työturvallisuuskilpailussa, jossa työmaamme palkittiin pienten rakennusyritysten kategoriassa parhaana.

Liiketilarakentaminen

Työmme jälkeä Vuosaaresta

Kymppirakenne vastasi Vuosaaren ruokaviraston eläinlääkinnällisen rajatarkastusaseman hankkeesta. Hanke valmistui vuoden 2021 alussa – ja tuli hyväksytyksi lähes kuukauden etuajassa. Virasto pääsi muuttamaan uusiin tiloihin 3. maaliskuuta, ja siitä lähtien töitä on tehty viihtyisissä ja mukavissa tiloissa.

Lisäksi jokainen suomalainen voi olla entistä varmempi, että kaikki tuontieväät – hollantilaisista juustoista argentiinalaiseen lihaan – tarkastetaan rajalla vielä perusteellisemmin.

Teollisuusrakentaminen

Työmme jälkeä Vuosaaresta

Me Kymppirakenteella vastasimme Helsingin Vuosaaren sataman laitetilojen rakentamisesta. Tiloja teollisuuden käyttöön rakennettiin yhteensä 10 kappaletta vuosien 2006-2008 aikana.

Asuinrakentaminen

Työmme jälkeä Mäntsälästä ja Tuusulasta

Me Kymppirakenteella olemme vastanneet esimerkiksi näistä asuinrakennuksista.

Vuonna 2008 Puirojantielle Mäntsälään valmistuivat punaiset rivitalokodit. Näiden seinien sisä- ja ulkopuolella on eletty jo yhteensä yli 40 elinvuotta onnellista elämää. (kuvassa vasemmalla)

Neitoperhontielle Tuusulaan valmistui puolestaan uusi ja kodikas kehitysvammaisten asumispalveluyksikö vuonna 2020. (kuvassa oikealla)

Vieritä ylös