Rakentaminen

Liiketila­rakentaminen

Toteutamme monipuoliset toimitilaratkaisut: liiketilat, toimistotilat, varastotilat, tuotantotilat ja kaikki muut yritystoimintasi vaatimat tilat – käyttötarpeesi mukaan.

Liiketilarakentaminen

Monipuoliset ja -käyttöiset toimitilat käyttötarpeen mukaan.

Toteutamme asiakkaillemme monipuoliset toimitilaratkaisut: liiketilat, toimistotilat, varastotilat, tuotantotilat ja kaikki muut yritystoimintasi vaatimat tilat – käyttötarpeesi mukaan. Autamme sinua suunnittelemaan sellaiset tilat, jotka tukevat liiketoimintaasi parhaalla tavalla. Meiltä sujuu niin uudis-, täydennys- ja muutosrakentaminen kuin saneeraaminenkin.

Toimimme ylpeydellä ja yhteen hiileen puhaltaen liiketoiminnan joukkuepelaajana: sen lisäksi, että koemme olevamme tärkeässä roolissa paikallisena toimijana, työllistäjänä ja veronmaksajana, tuemme ja mahdollistamme myös muita yrityksiä toiminnassaan rakentamalla heille laadukkaita, turvallisia ja toimintavarmoja liiketiloja.

Kuva: Askolan Osuuspankki (Monninkylä)

Referenssi

Työmme jälkeä Vuosaaresta

Kymppirakenne vastasi Vuosaaren ruokaviraston eläinlääkinnällisen rajatarkastusaseman hankkeesta. Hanke valmistui vuoden 2021 alussa – ja tuli hyväksytyksi lähes kuukauden etuajassa. Virasto pääsi muuttamaan uusiin tiloihin 3. maaliskuuta, ja siitä lähtien töitä on tehty viihtyisissä ja mukavissa tiloissa.

Lisäksi jokainen suomalainen voi olla entistä varmempi, että kaikki tuontieväät – hollantilaisista juustoista argentiinalaiseen lihaan – tarkastetaan rajalla vielä perusteellisemmin.

Tutustu myös muihin referensseihimme.

Vieritä ylös